Chroma

Rydges Capital Hill

Back to Projects

Chroma Group were engaged to manage the much needed refurbishment of the public spaces, including guest entry, reception, restaurant, bar and lounges, of Rydges Capital Hill.

The use of natural materials in a tan and deep blue scheme, a contemporary pod-style reception and a lounge area built around an elevated and enclosed fireplace all provided a new level of moody sophistication to the venue.

The new island bar featuring a detailed bronze gantry structure, elegant stone and tile finishes is brought to life with creative feature lighting. Situated within the large open atrium, the bar is complemented by stylish furniture selections and well considered landscaping.

Completed:       September 2020
Designer:          Plus Architecture
Client:               Castle Canberra